About

Som namnet antyder så startade jag den här bloggen för att sprida lite ljus om hur det är att leva med migrän. Det verkar tyvärr nämligen finnas en stor okunskap om migrän och jag har mer än en gång fått höra att det ju bara lite huvudvärk så skärp dig.  Dock på grund av en serie, så här i efterhand, inte alls särskilt olyckliga omständigheter så har bloggen i stället handlat mer om mina jag och inte alls särskilt mycket om min migrän.

Så vem är jag då och vad gör jag egentligen förutom att jag lider av migrän? Jo, jag är en ingenjör inom kemiteknik med ett brinnande intresse för närproducerad och ekologisk mat som drömmer om att flytta tillbaks ut på landet igen. Under tiden som jag och min make letar efter en lämplig gård att flytta till så odlar jag ätbara saker där jag kan och får. Vilket i dagsläget betyder att både balkongen, morföräldrarnas gård där jag även är uppvuxen samt ute vid morföräldrarnas sommarstuga är fulla med pallkragar och diverse grönsaker. Utöver odla och matlagning har jag ytterligare några kreativa strängar på min lyra och mitt andra stora intresset är fotografering och då fotar jag allt möjligt från bröllop och barn till diverse sportevenemang och natur. Som om inte detta vore nog så ägnar jag mig även åt sömnad, småpyssel  och inredning.

Så, jag hoppas att jag kan inspirera er en aning med denna blogg till att testa en ny maträtt eller varför inte ett sömnadsprojekt och har ni några funderingar är det bara att kontakta mig.

Kristin5

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: